Blog
Nenamáhajte sa s krájaním, uľahčite si robotu s pomocou krájača zeleniny

Krájač zeleniny CL50 Robot Coupe Krájač zeleniny pre malé a stredné prevádzky (20-300 jedál denne) Zariadenie na spracovanie všetkých druhov zeleniny, ovocia a tiež strúhanie syra, strúhanky, čokolády, orechov určené na prácu v bistrách, bufetoch, reštauráciách, v školských jedálňach a pod. Max. denná kapacita do 300 porcií. Materiál jednotlivých častí je odolný voči intenzívnemu používaniu a spĺňa platné hygienické predpisy. Krájač, s tichým motorom bez vibrácií, je vybavený magnetickou bezpečnostnou poistkou, brzdovým systémom motora a automatickým reštartom pri zaklopení prítlačnej páky. Model CL 50 má veľký vstupný zásobník (určený na väčšie kusy zeleniny) a malý zásobník na koreňovú zeleninu a umožňuje krájanie kociek a hranoliek. Je dodávaný bez diskov, ktoré si môžete prikúpiť. Možnosť výberu z 50 pracovných diskov. Doporučená sada diskov 1933, 2005.
Chystáte sa na slávnostnú akciu? Čokoládová fontána bude ten najlepší výber....

Čokoládová fontána Hendi 274101 je určená pre použitie v domácnosti alebo menších akciách. Má samostatný spínač pre motor a topné teleso. Fontána je vhodná pre 700 g čokolády. Tento produkt je vyrobený výhradne z nehrdzavejúcej oceľe – ľahko sa čistí. Napájanie 230 V Hmotnosť 2 kg Výkon 250 W Výška 41 cm Puzdro fontány Nerezová oceľ Prevedenie Nerezová oceľ (chrómovaná) V našej predajni nájdete aj špeciálne čokolády určené do fontány.
Ak rozmýšľate akú panvicu si zakúpite, ...

Ak rozmýšľate akú panvicu si zakúpite, chceme Vám priniesť niekoľko základných informácií o panviciach s keramickým a teflónovým vnútorným povrchom.
Schlaďte sa počas horúcich letných dní

Súčasťou každého osviežujúceho nápoja je ľad. Veľkým pomocníkom pre Vás možu byť naše výrobky. A samozrejme k tomu potrebujete aj vhodné poháre
Aj Vám sa stáva, že zo zásuvky vytiahnete tupý nôž?

Chcete niečo rýchle navariť, a nedokážete narezať plátky mäsa, alebo nakrájať cibuľu? Žiadny nôž sa v kuchyni nezaobíde bez pravidelnej údržby. S ostrým nožom sa pracuje lepšie a riziko porezania je podstatne nižšie ako pri tupom.v
Čo je konvektomat?

Konvektomat je multifunkčné zariadenie, ktoré prenáša tepelnú energiu na pripravované pokrmy pomocou horúceho vzduchu, pary, alebo ich kombináciou. V prípade potreby, napríklad pri grilovaní prebytočnú vlhkosť z komory odvádza a zabezpečí tak želanú chrumkavú a sfarbenú kôrku. Riadená vlhkosť pri príprave pokrmov v konvektomate je z hľadiska úspor a kvality pripravovaných surovín veľmi dôležitá.
Prečo vybrať práve indukčné varné dosky?

Nemálo žien v domácnosti si láme hlavu, aké varné dosky si vybrať do modernej kuchyne. Hlavnými kritériami bývajú čisté, rovné a ľahko udržiavateľné povrchy. Najefektívnejší spotrebič z kategórie varných dosiek je indukčná varná doska, ktorá je úspornejšia ako sklokeramická varná doska so sálavými platňami.
Podľa čoho si vybrať strieborný príbor?

Ak ste kedysi jedli strieborným príborom, svedčilo to o vašej dobrej výchove, ale aj o tom, že patríte k lepšej spoločenskej vrstve. Dnes, v čase fastfoodov, papierových tanierov a plastových vidličiek, je to azda aj znak istej kultúrnosti stravovania.
Otvorte si šampanské ako páni - šabľou!

V podstate sa jedná o useknutie konca hrdla fľaše. Seknutie šabľou je vedené po fľaši v mieste švu smerom k hrdlu, tak aby ostrie narazilo na sklenený výstupok na jeho konci. Sila úderu potom na tomto mieste oddelí hrdlo fľaše aj so zátkou.
NOVINKA! - ponuka jedálnych a nápojových lístkov v našom sortimente.

Spoločnosť SK GLASS – ponúka zákazníkom kvalitné, ľahko udržiavateľné a cenovo akceptovateľné ponukové lístky v zastúpení rakúskej spoločnosti Schlattner Verlag GmbH - Gastro Top Card, ktorá má dlhoročné skúsenosti s výrobou ponukových lístkov, hotelových máp, obalov – knižiek na vystavený účet, ako aj doplnkového tovaru – rezervačeniek na stoly.
Ako sa starať o antikorový riad?

Neznášate čistenie pripálených hrncov? Chyba je občas na strane kuchára, no často sú pripálené jedlá dôsledkom nekvality riadu, ktorý používate. Nemusíte byť profesionálny kuchár, aby ste ocenili kvalitné spotrebiče a kuchynské príslušenstvo. Výber správneho hrnca, kastrólu, panvice či pekáča vôbec nie je jednoduchý. Ak sa už rozhodnete investovať do kvality, treba vedieť, ako sa správne o riad starať, aby ste ho vlastnou iniciatívou nechtiac nepoškodili. Tereza Bajerová, odborníčka zo spoločnosti KitchenAid vám prezradí ako na to!